Információk - Hírek

Minecraft a Helikon Kastély világában...


2020. december 23. 00:00

Kedves érdeklődő!Jó hírünk van számodra, hiszen a Festetics-kastély kapui ismét nyitva állnak, a Minecraft világban tekintheted meg a család egykori lakhelyét. A kreatív vagy és szeretsz építeni akkor játékunk még izgalmasabbá teszi neked a virtuális élményt.

A csatlakozáshoz ehhez az indítóprogramhoz van szükséged: https://tlauncher.org/en/

Majd a telepítést követően, ki kell választanod az 1.16.4-es verziót és többjátékos módban a kastely.mcszervere.hu címen tudsz csatlakozni a pályához. Várunk szeretettel!


Egy két érdekesség a játékkal kapcsolatban:

A Festetics-kastélyt teljes egészében megtekintheted a játékban sétálhatsz a kastélyparkban, a pálmaházban, megnézheted a hintómúzeumot, az északi szárny impozáns lakosztályait vagy a főúri könyvtárat. Ezeken felül a építhetsz a kastély körbe vevő kreatív arénában, saját elképzeléseid alapján. Ha csak a játék érdekelne akkor Magyarországon először nálunk próbálhatod ki az Among Us pályát. Sky Wars pálya pedig az adrenalin szintet fokozza.A Helikon Kastélymúzeum ezzel szeretne segíteni a gyerekeknek, ebben a nehéz időszakban.
Jó játékot és Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

https://drive.google.com/drive/folders/1y5w6ztLGl0eVFeDHHuaJ9rSBXYwaPs5O?usp=sharing

Kérdés esetén írjon az emailcímen vagy munkanapokon 8-16:00-ig a +36202817785 telefonszámon. Helikon Kastélymúzeum - Kezdőoldal English Deutsch